Om oss

/image.jpg

Innehavare av Star Fabric är Hanna Misurak 

 

Hanna Misurak har ett förflutet som koreograf, musikalartist, danspedagog, operasångerska, sångpedagog och har jobbat främst i Tyskland och Österrike, dit hon flyttade 2000, med både två egna skolor utanför München, samt aktiv på andra dansskolor. Hon var dessutom 2007 -12 docent på yrkesutbildningen på Stage & Musicalschool i Frankfurt.

På scen har man kunnat  se Hanna i bl.a.  Elton Johns Aida och  även i betydande roller i uppsättningar av Fame, Jesus Christ Superstar, Little Shop Of Horros etc. Som koreograf har Hanna Broström bl.a. koreograferat musikalen Fame, West Side Story, Tolvskillingsoperan, Läderlappen etc, i de flesta fall på olika scener i Frankfurt och i  München.

Sedan juni 2012 är Hanna tillbaka i Sverige och har gjort koreografin till musikalen Annie i Ale och arbetat som danspedagog för musikalteater och balett på Balettakademien i Göteborg. Hon är också skivaktuell, i oktober 2012 släpptes hennes pop debutalbum- "Expressions".

Hanna har även studerat vid Royal Academy of Dance, London.

Hanna har även arbetat på Göteborgsoperan och synts och hörts på scenen bl.a i Jultrad-i-ton, Turandot och Simon Boccanegra.

Hanna har även studerat genuspedagogik och skrivit forskningsarbete i mental träning inom danspedagogik på Danshögskolan i Stockholm.

Sedan sommaren 2014 är Hanna ny ägare av Danseriet i Kungsbacka! Se www.danseriet.se

Under våren 2014 koreograferade Hanna musikalen Annie på Stora Teatern i Göteborg i samarbete med Kulturskolan Örgryte Härlanda.

Hanna har också varit anställd som balettpedagog på Dansastudion i Varberg.

Hanna är även certifierad Pilatestränare (utbildad vid More to Move On i München). 


Janos Misurák – Balettpedagog

Tidigare balettsolist på GöteborgsOperan.
Har under sin karriär varit danssolist på alla större balettscener i Europa.
Biträdande konstnärlig ledare på Svenska Balettskolan i Göteborg.

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)